See-further

Crimi

Crimi is een innovatielab voor veiligheidsvraagstukken. Binnen drie maanden gaan criminologie studenten, professionals en creatieven van vraag naar oplossing. Niet te veel denken, vooral doen. Out-of-the-box. Interdisciplinair samenwerken.

Lees meer…..

71×071

71071 is een grootschalig trendonderzoek naar de toekomst van Leiden in 2015-2020. Ruim 200 vrijwilligers, studenten en scholieren onderzoeken hoe trendsettend Leiden is op het gebied van duurzaamheid, burgerparticipatie, kunst in de openbare ruimte, onderwijs, en nog veel meer.

Lees meer…..

Levensles

Levensles gaat over de kracht van jong en oud verbinden. MBO-studenten hebben heel veel goeie ideeën om de zorg voor ouderen te verbeteren. Het blijft niet bij ideeën, studenten in heel Nederland zijn uitgedaagd door Studio Moio om hun ideeën te pitchen tijdens vijf inspiratie en kennisdagen rondom ouderenzorg. Artco coacht deze studenten.

Lees meer….

KraftPark Leiden

Kanaalpark Leiden is een gebied in transitie. Op korte termijn liggen hier kansen om de transformatie en waarde creatie te versnellen door ruimte te bieden aan een creatief kwartier. Als kwartiermakers zetten we het gebied op de kaart door tijdelijk gebruik van gebouwen mogelijk te maken.

Lees meer